Beregn Pris Her

Ring direkte:

Indtast venligst opgavens adresse

For- og efternavn
Postnummer
E-mail
Mobiltelefon
Læs vilkår for prisberegneren.

Tjek dine oplysninger

Ret oplysninger

Vejledning

På Køkkenpris.dk kan du beregne vejledende priser på monteringen af et nyt køkken. I prisberegneren definerer du dine behov og dine ønsker for dit nye køkken og ud fra disse oplysninger beregnes hurtigt og nemt en vejledende pris på din køkkenopgave.

Sådan beregner du en vejledende pris

  1. Vælg køkkentype i prisberegneren - Du kan vælge mellem ‘høj kvalitet’ og ‘standardkvalitet’.
  2. Vælg mellem malede fronter/låger og fronter/låger af træ.
  3. Indtast antal skabe/elementer.
  4. Vælg hvilken bordplade, du gerne vil have og målene på denne.
  5. Tryk ‘Beregn Prisen’.
  6. Indtast dine personlige oplysninger og tryk igen.

Når du har gennemført en prisberegning, vil du modtage din vejledende pris pr. mail til den e-mailadresse, som du har indtastet i formularen.

NB! Du modtager kun et prisoverslag, hvis du indtaster din korrekte e-mailadresse.

Passer din køkkenopgave ikke ind i prisberegneren?

Hvis din køkkenopgave ikke passer ind i prisberegneren, har du muligheden for at beskrive din opgave i beskrivelsesformularen på vores moderside Prisberegning.dk. Når du beskriver din opgave, vil én af vores medarbejdere hurtigst muligt ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder, og sætte dig i kontakt med den rette fagmand til din opgave.

Du kan beskrive din køkkenopgave her.

Den vejledende pris

Prisen, du beregner, er vejledende. Et reelt tilbud på din køkkenopgave kræver selvfølgelig en besigtigelse af dit køkken.

Ønsker du et tilbud eller en fast pris på din opgave, er det altså nødvendigt at tale med en fagmand, som kan vurdere din opgave og dine behov ved selvsyn.

Efter din prisberegning

Når du har beregnet en vejledende pris, vil én af vores medarbejdere, som en yderligere service til dig, ringe dig op og tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand, som kan give dig vejledning og et tilbud på din køkkenopgave.

Mødet er fuldstændigt uforpligtende og gratis - du forpligter dig ikke til at benytte dig af fagmandens tilbud eller ydelse.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud, når du ringes op efter prisberegningen.