Beregn Pris Her

Ring direkte:

Indtast venligst opgavens adresse

For- og efternavn
Postnummer
E-mail
Mobiltelefon
Læs vilkår for prisberegneren.

Tjek dine oplysninger

Ret oplysninger

Tømrer til nyt køkken - Beregn pris

Skal du have nyt køkken? Beregn en pris på et køkken monteret af en tømrer med vores online beregner nu - nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Hvis man overvejer at investere i et nyt køkken, kan man spare tid og besvær ved at få hjælp til projektet fra en uafhængig tømrer.

Allierer du dig med en tømrer, så er du sikker på at have en professionel fagperson i dit ringhjørne, som arbejder for at sikre dig det bedste resultat. Køkkenfirmaets montører arbejder på akkord. Sælgeren i køkkenfirmaet er kun interesseret i at få dig til at betale. Men din egen tømrer er interesseret i, at det endelige resultat er perfekt og lever op til dine køkkendrømme.


Hvordan beregner du prisen på tømrerhjælp til et nyt køkken? Find en vejledning her


Hvilke køkkenopgaver udfører en tømrer

  • Tømreren hjælper dig med at vælge de bedste køkkenelementer til dit nye køkken og kan komme med praktiske løsninger og gode muligheder mht. indretningen af køkkenet.
  • Tømreren måler køkkenet op og bestiller køkkenelementerne - ofte kan tømreren også forhandle prisen på elementerne en hel del ned.
  • Tømreren demonterer det gamle køkken og gør køkkenrummet klar til det nye køkken.
  • Tømreren monterer det nye køkken og udfører afsluttende justeringer, så dit køkken er helt færdigt og resultatet er perfekt.

Få et gratis møde med en tømrer hjemme hos dig

Vil du gerne godt i gang med dit køkkenprojekt, så er Køkkenpris.dk et godt sted at starte.

Vi tilbyder - som en gratis service til vores brugere - at hjælpe dig med at arrangere et personligt møde med en tømrer, som kan komme hjem til dig, se på din opgave og give dig et godt tilbud på dit nye køkken.

Tømreren kommer hjem til dig på et tidspunkt, du bestemmer, med tasken fuld af brochurer og prislister og giver dig gode råd og vejledning om, hvordan du opnår din køkkendrøm. Efter mødet sammensætter fagmanden et godt, konkurrencedygtigt tilbud på dit nye køkken - dette kan du frit takke ja eller nej til.


Vil du vide mere om vores gratis service? Find en vejledning her