Beregn Pris Her

Ring direkte:

Indtast venligst opgavens adresse

For- og efternavn
Postnummer
E-mail
Mobiltelefon
Læs vilkår for prisberegneren.

Tjek dine oplysninger

Ret oplysninger

Køkkenmontage - Priser

Vil du gerne vide hvad monteringen af dit nye køkken koster? Prøv vores online prisberegner, og få prisen på din køkkenmontage pr. mail med det samme!

Har du planer om at investere i et nyt køkken, så er det også en god idé at overveje at investere i professionel køkkenmontage. Det er en skam at skade flotte nye køkkenelementer eller at montere dem forkert - så øger det nye køkken nemlig ikke salgbarheden eller værdien af din bolig.

En professionel køkkenmontør kan både hjælpe dig, før projektet startes og under selve projektet - så er du sikker på et flot resultat.


Hvilke opgaver udfører en køkkenmontør? Find svaret her


Sådan beregne du din køkkenpris

  1. Start med at vælge køkkenets prisklasse: standard eller høj kvalitet.
  2. Vælg nu, hvilken type køkkenlåger/fronter der skal monteres.
  3. Indtast køkkenets mål og øvrige detaljer.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail i løbet af få minutter.

NB! Prisen, du beregner, er på levering og montering af et nyt køkken - hvis du allerede har indkøbt køkkenelementerne kan du trække disses udgift fra prisen for at få monteringsprisen.

Få et konkret tilbud på din køkkenmontage

Som en gratis service til brugerne af Køkkenpris.dk tilbyder vi - helt gratis og uforpligtende - at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på din køkkenmontage.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din køkkenopgave, vil en af vores medarbejdere derfor ringe dig op snarest muligt og tilbyde dig et personligt møde med en køkkenmontør hjemme hos dig.

Du bestemmer selv tidspunktet for mødet, og under mødet har du muligheden for at få svar på alle dine spørgsmål samt vejledning om den bedste løsning. Efter mødet sammensætter køkkenmontøren et godt, uforpligtende tilbud på din køkkenmontage.


Vil du vide mere om vores gratis service? Find mere information her