Beregn Pris Her

Ring direkte:

Indtast venligst opgavens adresse

For- og efternavn
Postnummer
E-mail
Mobiltelefon
Læs vilkår for prisberegneren.

Tjek dine oplysninger

Ret oplysninger

Opsætning af køkken - Pris

Vil du gerne vide hvad opsætningen af et nyt køkken koster? Prøv prisberegneren på Køkkenpris.dk, og få din pris nu - nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

En køkkenopsætning udføres altid bedst af en erfaren køkkenmontør. Har man investeret mange penge i nye køkkenelementer, er det både en stor skam og en uøkonomisk beslutning ikke også at investere i opsætningen.

Med prisberegneren kan du beregne prisen på, hvad en køkkenopsætning udført af en professionel køkkenmontør koster.


Du kan finde information om opsætninger af køkkener her - Opgavebeskrivelse


Sådan beregner du prisen på din køkkenopsætning

  1. Vælg først køkkentypen - vælg mellem ‘Standard kvalitet’ og ‘Høj kvalitet’, hvor sidstnævnte er et luksuskøkken/designerkøkken.
  2. Vælg nu køkkenets fronter/låger.
  3. Indtast køkkenets detaljer - mål, antal og valg af bordplade.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu prisen på din køkkenopsætning pr. mail.

NB! Prisen inkluderer køkkenelementernes pris. Har du allerede indkøbt dit køkken, kan du trække dettes pris fra for at få monteringsprisen.

Få et tilbud på opsætningen af dit køkken

Vores prisberegner leverer det, der kaldes en vejledende pris eller et prisoverslag på opsætningen af et køkken. Vil du også gerne have et endelig pris, så vil vi også meget gerne hjælpe dig med dette.

Med vores gratis og uforpligtende service kan du få et møde med en lokal køkkenmontør som har tid og mulighed for at give et godt tilbud på opsætningen af dit nye køkken.

Køkkenmontøren kommer hjem til dig - du bestemmer hvornår - og ser på din opgave. Under mødet kan du både fortælle montøren om dine ønsker og behov og få gode råd og vejledning om dit køkkenprojekt.

Efter mødet sammensætter fagmanden et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din køkkenopsætning, som du frit kan takke ja eller nej til.


Find mere information om dit møde og vores gratis service her - Om Køkkenpris.dk