Beregn Pris Her

Ring direkte:

Indtast venligst opgavens adresse

For- og efternavn
Postnummer
E-mail
Mobiltelefon
Læs vilkår for prisberegneren.

Tjek dine oplysninger

Ret oplysninger

Køkkenmontering - Priser

Vil du gerne vide, hvad det koster at få monteret dit nye køkken? Prøv vores online beregner og få din pris med det samme!

Vil du gerne have monteret et flot, nyt køkken, så er Køkkenpris.dk et godt sted at starte. Med vores online beregner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på din køkkenmontering udført af en erfaren, lokal køkkenmontør.


Få overblik over køkkenopgaven her - Opgavebeskrivelse


Sådan beregner du prisen på monteringen af dit køkken

  1. Start med at vælge køkkentypen: Vælg ‘Standard kvalitet’ for et køkken i middel-prisklassen og ‘Høj kvalitet’ for et luksus- eller designerkøkken.
  2. Vælg nu, hvilken type låger/fronter du er interesseret i at få monteret.
  3. Indtast højskabes, overskabes og underskabes mål samt det samlede antal elementer.
  4. Vælg bordpladetypen, og angiv bordpladens længde.
  5. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du får nu prisen på din køkkenmontering pr. mail med det samme.

Husk, at køkkenelementernes pris er inkluderet i den pris, du beregner. Har du allerede indkøbt køkkenelementerne, så træk udgiften til disse fra den vejledende pris.

Få et tilbud på din køkkenmontering

Vil du gerne godt i gang med at få monteret dit nye køkken? Så book et gratis møde med en lokal køkkenmontør, og indhent et uforpligtende tilbud. Sådan gør du:

Indtast dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din opgave - herefter vil en af vores medarbejdere kontakte dig snarest muligt for at hjælpe dig videre i processen.

Du bestemmer selv tidspunktet for mødet, og køkkenmontøren kommer hjem til dig. Til mødet kan I få en god snak om dine ønsker og behov, og her får køkkenmontøren også mulighed for at bese opgaven ved selvsyn.

Efter mødet udarbejder køkkenmontøren et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud på monteringen af dit køkken - dette er du nu fri til at takke ja eller nej til.


Vil du vide mere om dit gratis møde? Find flere oplysninger her