Beregn Pris Her

Ring direkte:

Indtast venligst opgavens adresse

For- og efternavn
Postnummer
E-mail
Mobiltelefon
Læs vilkår for prisberegneren.

Tjek dine oplysninger

Ret oplysninger

Beregn Pris - Installation af køkken

Vil du gerne vide, hvad installationen af dit nye køkken koster? Prøv vores online beregner, og få prisen på din køkkeninstallation nu - hurtig, nemt og helt uforpligtende.

Prisen på installationen af et køkken afhænger af køkkenets udformning, størrelse og kompleksitet. Professionel installation er i langt de fleste tilfælde den bedste løsning. Ellers risikere man at skade de dyrt inkøbte elementer eller at montere dem forkert.

Køkkenet er et af de vigtigste rum i din bolig, og et flot, nyt køkken kan både øge din boligs værdi og ejendommens salgbarhed.


Find informationer om materialevalg og køkkentyper her


Sådan beregner du priser på din køkkeninstallation

  1. Start med at vælge det nye køkkens prisklasse: standard eller høj kvalitet.
  2. Vælg så den type fronter/låger, som er relevant for din opgave.
  3. Indtast køkkenets mål og de andre relevante detaljer.
  4. Klik på knappen ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu prisen på dit nye køkken pr. mail.

Vær opmærksom på, at prisen inkluderer prisen på køkkenelementerne! Har du allerede bestilt de nye køkkenelementer, så kan du trække denne udgift fra for at få installationsprisen.

Få et gratis møde med en installatør

Vil du - ud over en vejledende pris - også gerne have et konkret tilbud på installationen af dit nye køkken? Dette vil vi hos Køkkenpris.dk også gerne hjælpe dig med.

Vi tilbyder derfor - som en gratis service til vores brugere - at arrangere et møde med en håndværker fra dit lokalområde, som kan give et godt tilbud på din køkkeninstallation.

Håndværkeren kommer hjem til dig, ser på din opgave og hører om dine ønsker og behov. Herefter udarbejder håndværkeren et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på monteringen af dit nye køkken.

Det eneste, du behøver gøre, er at indtaste dine kontaktoplysninger sammen med din opgave i beregneren - så ringer en af vores medarbejdere dig op snarest muligt angående dit gratis møde.


Læs mere om vores gratis service og dit håndværkermøde her